Wahlström Nielsen Bil

Skärholmen


Välkommen till Wahlström Nielsen Bil AB!

Wahlström Nielsen Bil grundades 1 oktober 2005, företaget har sedan starten varit återförsäljare och verkstad för märket Citroën. 

Vi sysselsätter idag 10 stycken kunniga och engagerade medarbetare, som finns på plats för att ge dig som kund en förstklassig service.

Vi vågar påstå att vi är experter på allt som rör Citroën, välkommen att prova oss! Vår vision är att vara det lilla företaget som har en nära personlig kontakt med våra kunder, vi lovar att ta hand om dig som kund på bästa tänkbara sätt oavsett om det gäller köp av ny bil, begagnat eller verkstadsbesök. Självklart finns vi med dig även efter att din bil är levererad.


Välkommen till Wahlström Nielsen Bil AB!
Martin Wahlström & Björn Nielsen

 

Är du säljtalangen som kan skapa långvariga affärsrelationer?

Då har vi en unik möjlighet till dig som har erfarenhet med B2B-försäljning. Du får ett spännande jobb i en dynamisk bransch med fokus på din personliga och professionella utveckling.

Du får en anställning som B2B-säljare hos Wahlström Nielsen Bil, som är en av K.W. Bruuns återförsäljare. Hos oss kommer du arbeta med ett utav gruppens tre starka varumärken: Citroën. Samtidigt blir du deltagare i K.W. Bruuns banbrytande tvååriga talangprogram - K.W. Bruun Professional Talents i Sverige. Erfarenhet från B2B är viktigt – men erfarenhet från bil-branschen är inte ett krav.

LÄS MER OCH ANSÖK